FRIDA - Maľovať a milovať

FRIDA - Maľovať a milovať

Teatro Wüstenrot prináša pôvodný slovenský muzikál od kolektívu autorov Rudolf Geri, Daniel Hevier, Karol Vosátko

FRIDA Maľovať a milovať je muzikál s pôvodnou tvorbou hudobného skladateľa Rudolfa Geriho a spisovateľa, autora libreta a textov piesní Daniela Heviera, v réžii Karola Vosátka.

Životný príbeh legendárnej mexickej maliarky Fridy Kahlo je plný vášne, lásky, humoru, podmanivej hudby, hýrivých kostýmov a tanca. Prežite ho s nami na vlastnej koži.

Život a dielo excentrickej maliarky Fridy Kahlo a jej životného partnera Diega Riveru sú pre univerzálnosť posolstva príťažlivé aj pre našu dobu. Autori tohto diela sa sústredili sa na hĺbku myšlienok a vnútorné posolstvo, ktoré bolo základným obsahom aj oscarového filmu Frida Kahlo s očarujúcou Salmou Hayek.

V nádherných farebných kostýmoch, sólisti a tanečníci na fantastickú hudbu so živým orchestrom Vám predvedú oslavu neskrotného života jednej z najvýznamnejších maliarok 20. storočia.

Időtartam: 100 perc
Év: 2017

Nem voltak ütemezett előadások erre az eseményre.

Színésznek: Katarína Ivanková (Frida Kahlo, Szlovákia), Tomáš Palonder (Diego Rivera), Mirka Partlová/Natália Puklušová (Cristi), Marcel Ochránek/Jakub Ružička (Rockefeller, Trockij) • Rendezö: Karol Vosátko (Szlovákia) • Forgatókönyv: Daniel Hevier • Zene: Rudolf Geri