Jaroslav Dušek - Štyri dohody

Jaroslav Dušek - Štyri dohody

Galéria

Jaroslav Dušek Štyri dohody je benefičné divadelné predstavenie, z ktorého výťažok pôjde na charitatívne účely, venujeme ich občianskym združeniam a organizáciám, ktoré pomáhajú ľuďom a zvieratám v núdzi, alebo zdravotne postihnutým deťom.

V Štyroch dohodách odhaľuje toltécky šaman Don Miguel Ruiz zdroj obmedzujúcich názorov, ktoré pripravujú o radosť a vedú k zbytočnému utrpeniu. Štyri dohody založené na starej toltéckej múdrosti ponúkajú silný kód správania, ktorý dokáže rýchlo premeniť náš život na nový zážitok slobody, naozajstného šťastia a lásky.

Neprehrešujte sa slovom, neberte si nič osobne, nevytvárajte si žiadne domnienky, robte všetko, ako najlepšie dokážete.

Duškova hra inšpirovaná nadčasovou toltéckou múdrosťou knihy Dona Miguela Ruize previedla za10rokov viac ako 150.000 divákov na ceste za osobnou slobodou a šťastím. Slovom, telom, hudbou a srdcom hrajú Zdeněk Konopásek, Pjér La Šé´z a Jaroslav Dušek

Divadelné predstavenie Štyri dohody vychádza z knihy Dona M. Ruiza a predstavuje toltécku múdrosť. Jaroslav Dušek vedie monológ a vysvetľuje nám tak postupne všetky štyri dohody z tejto knihy, medzi ktorými vystupujú dvaja hudobníci so svojimi piesňami.

Štyri dohody je skvelé divadelné predstavenie, ktoré vás uistí v tom, že vy nie ste tí zlí, ale systém sa vás neustále snaží pretvoriť podľa svojich neľudských predstáv. Kto sa bojí prísť o svoje ego, bude z tohoto predstavenia odchádzať skôr rozladený až nasraný. Kto si však uvedomí pravdu Dušekových slov, bude z divadla vychádzať uvoľnený a s pocitom, že je to iba na nás, či chceme byť šťastní a slobodní.

Dĺžka podujatia: 120 minút
Dátum lokálnej premiéry: 8. november 2016

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.