Marco Rajt

Marco Rajt

Galéria

Kultúrne leto - Marco Rajt

Nová hviezda slovenského showbiznisu prináša na hudobnú scénu jedinečný rozmer.Svojim podaním svetoznámych skladieb ako Nothing Else Matters (Metalica),We Will Rock You (Queen),I Was Made For Loving You (Kiss),Waiting For Love (Avicii) naháňa zimomriavky stále rastúcemu počtu fanúšikov.

Marco je umelec, ktorého hudobný prejav je odbornou verejnosťou hodnotený na vysokej až virtuóznej úrovni. Za nováčika ho určite považovať nemožno nakoľko sa nie len na domácej, ale aj európskej hudobnej scéne pohybuje už niekoľko rokov.K jeho doterajšiemu najväčšiemu hudobnému úspechu nesporne patrí prevzatie platinovej platne s názvom Gipsy way,ktorú prevzal od Českého majstra Karla Gotta v roku 2010 v Pražskej Lucerne spoločne s českým husľovým virtuózom Pavlom Šporclom.

V marci 2015 vydal a pokrstil svoj debutový album s názvom Marco, ktorý oslovil všetky vekové kategórie, vďaka čomu sa stal jedným z najpredávanejších albumov roka.Celý album vydal a venoval svojmu 2,5 ročnému synčekovi Marcovi s bonusovou skladbou Lullaby.Pred svetovými ponukami dal prednosť Slovensku,aby obohatil kultúru našej krajiny o svoje jedinečné umenie.

Môžete ho poznať aj z rôznych televíznych talkshow.Zviditelnil sa aj vďaka súťaži Česko Slovensko má talent, kde so skladbou We Will Rock You (Queen)vyrazil televíznym divákom dych.

V júni 2016 pre svojich fanúšikov vydal nový album s názvom „Master Of Violin“ ktorý je plný svetoznámych rockových a popových hitov. Svojim špecifickým prevedením zaujal obrovské množstvo fanúšikov a stal sa tak najuznávanejším Slovenským huslistom súčastnej doby.

Jeho najúspešnejši videoklip „Guns´N Roses – Welcome To The Jungle“ sa pravidelne vysiela v televíznych médiách TV Fajn rock- slušnej kanál a TV music box.Ostatné videoklipy sa pravideľne vysielajú a umiestňujú na popredných miestach v rebríčkoch úspešnosti a sledovanosti v TV JOJ Senzi.

Dĺžka podujatia: 60 minút
Rok výroby: 2017
Dátum lokálnej premiéry: 7. júl 2017
Dátum svetovej premiéry: 7. júl 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.