Western show a Country bál

Western show a Country bál

5.8.2017 o 14:00 na DF Humanita v Kráľovej nad Váhom

Neodmysliteľnou súčasťou letných prázdnin je dobrá zábava a nabitý program na Western show a country bále, ktorý sa uskutoční už tradične prvú augustovú sobotu 5.8.2017 na farme u Batákovcov pri Kráľovej nad Váhom. Táto akcia, ktorá je pár kilometrov od Šale, sa teší veľkej popularite už niekoľko rokov. Od poobedia až do hlbokého večera si návštevníci a hostia môžu vyskúšať a pozrieť bohatý westernový program:

DENNÝ PROGRAM:

- konská štvorylka

- klaunovské vystúpenie

- tanec s koňom

- vystúpenie s bičmi

- kovbojské súťaže

- umenie jazdy bez sedla

- súťaže pre malých aj veľkých divákov

- tanec farmárov

- krotenie leoparda

- western zumba s Yasmin

- /ex/školník Ďuro zabáva deti

- hudobná skupina Magic Wind

- moderuje Paľo Hraška a Reptil

- tanečná skupina Country Mostík so školou country tancov

- BBBand- BeboBobaBeni

- saloon otvorený nonstop

- vozenie na koníkoch

VEČERNÝ PROGRAM:

- Bukasový Masív

- country bál s kapelou Country Fied

- ohňová show

Tento rok DF Humanita oslavuje 20. výročie svojho vzniku. Počas svojej existencie si táto farma vytvorila vo svojom širokom okolí silnú pozíciu a miesto v tejto oblasti. Navštevuje ju množstvo detí s rodičmi, ktorí si chodia zvieratká pozerať a kŕmiť. Na tomto statku sa nachádza množstvo našich domácich a hospodárskych zvierat ako sú kravy, kone, kozy, ovce, sliepky, husi, kačice, zajace, somáre a mnohé ďalšie. Nájdete tu ale aj terárium s rôznymi plazmi, chameleónmi, hadmi, pavúkmi, krabmi či rybami a cudzokrajné zvieratá ako emu, lama, tur, krokodíl či papagáje.

Navštívte skvelé miesto na oddych a relax pre celú svoju rodinu spojenú s krásnym zaujímavým programom – Western show a Country bál 2017 dňa 5.8.2017 na DF Humanita. Spoluorganizátorom podujatia je MsKS Šaľa.

Dĺžka podujatia: 540 minút
Rok výroby: 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.