Ver(ej)ný milenec

Ver(ej)ný milenec

Divadelná komédia v troch dejstvách

Usadený majiteľ reštaurácie už nedokáže po 22 ročnom manželstve odolávať pokušeniu a vyberie sa na neprebádanú cestu do sveta milostných románov. Nepripravený, bez tréningu a potrebných skúseností sa dostáva do víru udalostí s tromi rôznymi atraktívnymi ženami postupne a čelí pikantným a rozpačitým situáciám, ktoré celý jeho život tiekli niekde pomimo, hoci tak blízko. Príbeh je veľmi uveriteľný a divácke publikum bezpochyby zažije deja vu v tej či onej situácii. Nezastaviteľný podprahový boj o nadvládu jedného a druhého pohlavia v spoločnosti autor dokonale zachytil no nechal na diváka nech si určí svojho víťaza.

Hra je plná humorných situácií a dialógov, režisérka Soňa Ferancová bravúrne využila priestor, ktorý jej autor hry ponechal pre vykreslenie jednotlivých charakterov a pohotové situačné gagy. Scéna a kostýmy boli tentokrát v rukách výtvarníčky a módnej návrhárky Ley Fekete. Spolu s režisérkou viedla tvorivý dialóg, ktorého výsledkom je zaujímavá transformácia pôvodnej hry z obdobia 70tych rokov do súčasnosti.

Kostýmy zvýrazňujú mimoriadny sexepíl hlavných predstaviteliek, ktoré prinesú divákom okrem hereckého aj silný vizuálny zážitok. Igorovi Adamcovi, ktorý už svoje komediálne umenie predviedol v kultových predstaveniach English is easy, Csaba is Dead a Mafiánske historky, tento krát sekundujú pôvabné herečky známe z rozličných žánrov Karin Haydu, Mirka Partlová a Sláva Daubnerová.

Dĺžka podujatia: 90 minút
Rok výroby: 2015
Dátum lokálnej premiéry: 28. september 2015
Dátum svetovej premiéry: 20. apríl 2015

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.